Banden Service Nijkerk (point S Nijkerk)

Uitlijnen

Alloygator velgrandbescherming

Over ons

In 2013 zijn wij gestart als Point S Nijkerk. Het franchise-concept point S stopt in Nederland. Wij gaan op eigen kracht verder onder onze eigen naam Banden Service Nijkerk B.V.  Banden Service Nijkerk, voor u een nieuwe naam maar uiteraard met de service die u van ons gewend bent. Vakmanschap, jarenlange ervaring, persoonlijke betrokkenheid en passie voor ons werk staan garant voor een deskundig advies tegen een eerlijke prijs. Voor o.a. banden, wielen, uitlijnen, APK, autoservice, onderhoud, advies en Kentekenloket bent u van harte welkom op de Watergoorweg 110c in Nijkerk. Ook kunt u bij ons terecht met uw lease-auto. Banden Service Nijkerk B.V. Watergoorweg 110c 3861 MA Nijkerk 033 - 330 25 30 info@bandenservicenijkerk.nl KvK: 57035601 BTW.nr: NL852411844B01 Op al onze leveringen en diensten zijn de Algemene voorwaarden van Verening Vaco van toepassing. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Deb Haag onder nummer 40407521 en worden u op verzoek verstrekt of toegestuurd.